Mondjuk és mutatjuk, milyen programmal lepd meg Anyák napjára az Anyukádat, és mellé milyen borral ajándékozd meg.

Az Anyák napja több, mint egy szép nap, amikor felköszöntheted az Anyukádat: egy szuper lehetőség is arra, hogy együtt legyetek, és valami klassz programot találjatok ki. Nincs ötleted? Akkor mindjárt lesz! Összeállításunk nemcsak abban segíthet, hogy mit csináljatok vasárnap vagy a hétvégén, hanem az ajándék kérdésében is.

4 szuper program és a hozzájuk illő bor, amivel örömet szerezhetsz Anyák napjára

Villásreggeli: Emlékezz csak vissza, milyen szuper volt gyerekkorodban, amikor Anyukád finom reggelit vagy uzsonnát készített Neked. Most viszonozhatod neki: készíts egy mennyei villásreggelit a kedvenc ételeivel, mellé pedig lepd meg egy palack elegáns, friss, játékosan buborékos Zsizsivel!

Egy kis nosztalgia: Keressétek fel azt a helyet, amit gyerekkorodban a legjobban szerettetek, legyen az a folyópart, a kedvenc balatoni településetek, a Városliget vagy a Skanzen. Utóbbiban egyébként fűszertúrával, bringatúrával és még sok más programmal is várnak Titeket. Vigyétek magatokkal a család legkisebb tagjait is, ők is imádni fogják! Anyukád pedig odáig lesz, ha még egy üveg piros gyümölcsös, harmonikus, szeretnivaló Cabernet Sauvingon Rosét is kap tőled ajándékba.

Virágot a virágnak: A Mamának összeállított virágcsokornál csak egy szebb dolgot lehet elképzelni: egy olyan virágboxot, amit együtt készítetek el – ezt szombaton a Hello Budában is megtehetitek. A kompozíció egyedi szépségét tökéletesen kiegészíti a tavaszi méhlegelőt és bodzavirágot idéző Virgoncz, aminek minden kortya a tavaszi természetbe repít.

Különleges shopping: Persze, plázázni is lehet, ha ahhoz van kedvetek, de ha valami olyasmire vágytok, amit nem élhettek át minden nap, akkor május első hétvégéjén vegyétek a Petőfi Irodalmi Múzeum felé az irányt, ahol 80 neves iparművész munkáiból nyílik kiállítás és vásár. A belépés ingyenes, viszont azt szinte biztosra vesszük, hogy a keramikusok, ötvösök, ékszerészek, porcelántervezők, bőrművesek, könyvkötők, vesszőfonók, fafaragók, textiltervezők munkáiból haza fogtok vinni valamit. A páratlan művészeti élmény mellé pedig egy páratlan bor jár az Anyukádnak: Sárhegy Olaszrizlingünk a sav és a test elegáns egyensúlyával a finom tökéletességet nyújtja, épp úgy, ahogy a Mamád szeretete.

Persze, könnyen lehet, hogy ha az egyik programot kipróbáljátok a listánkról, újabbakhoz támad kedvetek – és közösen is felnyitnátok mellé egy üveg bort. Válogassatok kedvetekre webshopunkból. Itt – ha úgy döntenétek, hogy baráti társaságban, esetleg egy grillpartival koronáznátok meg a napot – akár borcsomagokat is találtok, amelyekben mindenki megtalálhatja a kedvencét. Így az ünneplés és a csodás hangulat is garantált!