Nem is egy, hanem mindjárt 8 különleges borkóstoló ötletet tudunk Neked ajánlani, ha már alig várod, hogy a Pároddal, a legjobb barátnőddel vagy a Családdal kihasználjátok a közelgő szép időt.

Reményeink szerint most már hamarosan itt az igazi tavasz, ami arra csábít mindnyájunkat, hogy kimozduljunk picit a hétköznapokból. Ez jelenthet egyrészt szuper kirándulásokat, másrészt pedig azt is, hogy nyitottabbak lehetünk olyan új élményekre, új ízekre és illatokra, amelyeket eddig valamiért nem próbáltunk. Mi adhatna jobb lehetőséget az érzékeket megbabonázó élményszerzésre, mint egy különleges borkóstoló?

Nálunk, a Dubicz Borászatban nem is egy, hanem mindjárt nyolc ilyen szuper programot tudunk ajánlani, attól függően, kivel jönnél és elsősorban mit szeretnétek csinálni – nyilván azon túl, hogy remek hangulatban végig kóstoljátok a legjobb borainkat. Böngészd át a listát, majd ha megvan a kedvenced, ne habozz, borozz – vagyis foglalj időpontot a kiválasztott borkóstolóra. Gyertek el hozzánk, és az ízeken, illatokon, nevetéseken túl gazdagodjatok még sok-sok szuper élménnyel is.

8 különleges borkóstoló a Dubicz Borászatnál

1. Pincelátogatás: Bár tavasszal inkább a természetbe vágyik mindenki, hidd el, érdemes lejönni a közel 1 km hosszú, körbejárható pincénkbe is. Fogd kézen a Párodat, nézzetek le hozzánk, ismerjétek meg borászatunk 115 éves történetét, és döntsétek el, hogy szerintetek 6000 literes, százéves hordónk izgalmasabb-e, vagy a legmodernebb acéltartályos technológiánk. A végén persze, a kóstoló sem marad el.

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/pincelatogatas/ .

2. Borkóstolás – alaptanfolyam: Hogy idén nyáron már úgy borozhass együtt a barátaiddal, hogy még inkább hozzáértőként tudj véleményt formálni, és fel tudd ismerni a minőséget, gyere el Borkóstolás – alaptanfolyam nevű borkóstolónkra. Nálunk megtanulhatod felismerni a fajtákat, stílusokat, de akár azt is fel tudod majd mérni és meg tudod fogalmazni, milyen specifikumokra érdemes figyelni egy-egy adott bornál. A társaság odáig lesz érted!

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/borkostolas-alaptanfolyam/

3. Élményfestés borkóstolóval: Nincs az az esős tavaszi nap, amit ne dobna fel egy élményfestés a legjobb barátnőddel. Gyertek el hozzánk, a Dubicz Borászatba, és élvezzétek, ahogy a kóstolt borok által keltett érzések és ízek a festővásznon is visszatükröződnek.

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/elmenyfestes-borkostoloval/

4. Szabadulószoba: Amikor kint hűvös van, vagy esik az eső, felmerülhet a kérdés: mit csináljatok a barátokkal? Nekünk erre is van egy tippünk: szabadulószobás borkóstolónkon 4-6 fős csapatokban küzdhettek meg azért, hogy játékos feladatokkal kiszabadítsatok egy üveg bort. A program egy óra játékot és egyórás borkóstolót tartalmaz, de ha sokkal többen jönnétek, mondjuk egy céges csapatépítőre, arra is van lehetőség, hogy több csapat játsszon egymás után. A cél az együttműködés, a szórakozás, és az, hogy mindenki jól érezze magát.

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/szabaduloszoba/

5. Sárhegy túra: Amikor végre szép az idő, és a Családdal kimozdulnátok egy kicsit, ne érjétek be kevesebbel, mint legjobb boraink termőhelye, a Sárhegy. Dűlőtúránkon láthatjátok a szőlőt (a szüret előtt meg is kóstolhatjátok), rácsodálkozhattok a Mátrai borvidék nagyságára és különleges atmoszférájára, közben pedig természetesen legjobb borainkból is töltünk a poharaitokba.

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/sarhegy-tura/

6. Extrém borkóstoló: Ha azon gondolkodsz, milyen szuper programra vihetnéd egy tavasszal az Öcsédet vagy az Unokaöcsédet, akkor ne keresgélj tovább! Van egy olyan borkóstolónk, amelyet a High-Tech Sportok bázisával együttműködésben álmodtunk meg. Itt a borkóstolás előtt többféle extrém élményprogramból választhattok: van terep segway, e-quadozás, monsterroller stb.. Ne izgulj, ha még nem próbáltátok, mert lesz gyakorlópálya és szakavatott túravezetői irányítás is. Több információ: https://4evszak.hu/matrafured/

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/extrem-borkostolo/

7. Borkvíz: Legyen kisebb vagy nagyobb, céges vagy baráti csapat, ha szeretitek és ismeritek is a bort, borkvízünket Nektek találták ki! Tudod-e például, hogy melyik a legnagyobb borvidék Magyarországon? Vagy hogy melyik a leghosszabb folyónk? Esetleg mit jelent a lajtorja? Sokféle kérdés és kategória, rengeteg szórakozás - ezt ígérjük a Dubicz borkvízzel! Közben pedig kóstoljuk a borokat és megismerhetitek a történetünket, filozófiánkat!

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/borkviz/

8. Borvidéki túra: Ha a Dubicz-borok mellett szeretnél több helyi termelő italaival is megismerkedni, erre is van mód. Borvidéki túránkon 2-3 másik borászatot is meglátogathatsz, így komplexebb képet kaphatsz a mátrai borokról és stílusjegyeikről. A kérdés már csak az, hogy kit hoznál magaddal?

További infók és jelentkezés itt: https://dubicz.hu/borkostolo/borvideki-tura/