A Dubicz Borászat ás Szőlőbirtok borásza, Barta Tamás igazán különleges és mély műveket választ, ha elszökik kicsit a szőlőből és pihenésképp van ideje olvasni. Ezért is jó, hogy 2021-ben Könyvklubot indítottunk, egyre több ajánlás kerül a kollégák listájára.

Ha tehetem, így olvasok könyvet:

Sajnos egyre kevesebb idő jut a régi idők klasszikusának számító olvasásra manapság. Ha mégis tudok magamnak szorítani egy kis „én időt” akkor a legideálisabb számomra a könyv mellé a csönd, a nyugalom és egy kényelmes karosszék.

Életem legmeghatározóbb könyve: 

Marlo Morgan: Vidd hírét az igazaknak. Bármikor aktuális ez a könyv, bárkinek és bárhol. Többször is elolvastam már és mindig tudott újat mutatni, tanítani. Egy amerikai orvosról szól, aki több hónapig vándorolt egy ausztrál bennszülött törzzsel, miközben sokat tanult testről, lélekről, arról, hogy az őszinteség milyen erővel is bír és, hogy mindenki egy univerzumból származik. Nagyon mély és megható könyv szerintem.

A fenti könyvhöz ez a bor passzolna leginkább:

Egy olyan bor, ami minden illatozásnál s minden ízlelésnél újat és többet ad magából. Számomra ez a bor a Dubicz ’1014’ Sauvignon Blanc 2020-as évjárat, amely kapcsán megsúghatom, hogy hamarosan elérhető lesz. 😊

Ez lesz a következő könyv, amit elolvasok:

Edith Eva Eger: Az ajándék. A Döntés című könyve is nagy hatással volt rám, ezért kíváncsi vagyok erre a szerzeményére is.