Hagyományainkhoz híven a Pünkösdi hosszú hétvégén ismét kinyitjuk pincénk különleges ajtaját, mely alapvetően csak bejelentkezés után, csoportosan látogatható. Úgyhogy bátorítunk mindenkit: itt az idő (újra) ellátogatni hozzánk! 🙂 

A bor zamata, illata és színe mindent elárul a tájról, a földről, a napról, a borászról és - végső soron - fogyasztójáról is. Azért is szeretjük az ilyen borkóstoló alkalmakat, mert ilyenkor mi jó szívvel kínáljuk a Dubicz Borászat legszebb tételeit, Ti pedig őszinte visszajelzésekkel, önfeledt mosolyokkal, kedélyes beszélgetésekkel háláljátok ezt meg.

Mi várható?

  • Mindhárom nap 10 és 18 óra között 3 tételes, díjmentes borkóstolással várunk Titeket! Ízleljétek meg kedvenceinket és váljon a tiétekké is!
  • Minden órában ingyenes pincetúrát tartunk, ahol szakértő csapatunk beavat Titeket a borkészítés történetébe, rejtelmeibe.
  • Ha megvan a kedvenc, akkor kedvezményesen megvásárolhatjátok, hiszen a borszaküzlet speciális ajánlatokkal vár minden vásárlót!
  • Különleges akciónk keretén belül 2022.06.04. és 06.11. között minden 5 liter után 1 palackot ajándékba adunk!
Pünkösdi nyitott pince napok

A különleges Dubicz pince

A közel 1 km hosszú, körbejárható pincénkben úgy tehetnek sétát az idelátogatók, hogy a borok megismerése mellett végigkísérhetik a borászat 115 éves történetét is. Megtekinthetőek a 100 évvel ezelőtt használt 6000 literes, faragott hordók, az 1960-as években épített 30-80 000 literes, épített betontartályok, valamint a XXI. század modern acéltartályos technológiája is.

Pünkösdi nyitott pince napok

Hasznos információk:

  • A pincelátogatáshoz nem szükséges bejelentkezni, a megadott időtartamon belül nyugodtan gyertek!
  • A pince hőfoka nagyjából 12 fokos, így ha fázósak vagytok, akkor érdemes készülni pulóverrel, kabáttal.
  • Parkolni az épület előtt, az utcán tudtok.

Nagyon várunk Titeket! 🙂