Megvan az az érzés, amikor az éppen aktuális sportesemény-sorozat egyik számodra legizgalmasabbnak ígérkező „epizódját” nézed és már-már a „testen kívüli élmény” állapotában szurkolsz (kezedben egy pohár Dubicz borral!), de közben már azt is pontosan tudod, hogy mikor lesz a következő hasonló bajnokság, futam, vagy kupa..., és egyszerre már azt is várod?!

Téli vagy Nyári Olimpia, Forma 1, kézilabda, jégkorong, tenisz, ökölvívás, és még hosszan sorolhatnánk a megannyi különféle sportágat... de ezt a sort megkoronázva a labdarúgást elképzelhetetlen lenne nem kiemelni, ahol legtöbbünk számára nyilván az EB és a VB a legizgalmasabbak!

Aki bármely csapatnak vagy egyéni sportolónak megszállott szurkolója, és akár meccsekre is kijár, az jól tudja, hogy személyesen szurkolni semmi mással össze nem hasonlítható érzés! Amikor a barátaiddal, vagy a családdal megérkeztek a stadionhoz, ahol már gyülekezik a tömeg, és a testeden-lelkeden kezdi átvenni az uralmat az adrenalin, majd a csapatok felsorakoznak és ahogy több ezer (vagy akár több tízezer!) ember kezdi egyszerre énekelni a magyar Himnuszt, az olyan katarzis, ami minden sejtedet felpezsdíti! Aztán kezdődik a „Ria-Ria Hungária!!!”

Ezek után a csapat győzelme pedig az igazi hab a tortán! Valljuk meg, nehéz lenne egy ilyen alkalmat alkohol nélkül elképzelni, koccintani a gólörömre, vagy a pontszerzésre, ami – mértékkel– mindenképpen hozzáad az élményhez! Nem meglepő, hogy mi az ilyen sportünnepeket Dubicz borok nélkül el sem tudjuk képzelni, ahogy a tavalyi EB mérkőzései során is csak Dubicz borokat kóstolhattatok a Városligeti tónál található központban? Kivel szurkoltunk együtt? 😉

Legtöbbször sajnos nincs lehetőség személyesen jelen lenni az adott sporteseményen. DE! Szurkolni otthon is lehet! Sőt! Kötelező! Alakítsátok ki otthon a megfelelő helyszínt a szurkoláshoz és hívjátok át a barátokat!

De milyen hozzávalók kellenek egy hamisítatlan szurkolós estéhez?
- 1 db lesötétíthető nappali (vagy még ideálisabb, ha van egy kis kert, ahol kivetítőt lehet elhelyezni)
- 1 db nagyképernyős TV
- 1 db kanapé + fotel(ek) (és további ülőhelyek igény szerint)
- Rágcsálnivalók (ízlés szerint többféle, pl. pattogatott kukorica, chips, ropi stb.)
- Üdítők és szódavíz
- Dubicz borok széles választéka!

Ezen belül is a bag-in-box kiszereléseket ajánljuk, hogy mindenkinek jusson elég! Mint például ezt a könnyed, tavaszi virágok illatát idéző Irsai Olivért vagy ezt az élénk savakkal rendelkező, piros gyümölcsös illatú Kékfrankos Rosét akár fröccsnek, vagy magában a meleg nyári esti ordítozáshoz!

Szokták mondani, hogy a „részvétel a fontos, nem a győzelem”. Azért ezzel egy vérbeli szurkoló szerintem erősen vitába szállna. Akkor lesz tökéletes az este, ha nyer a csapat! A győzelemre pedig koccintsunk egy ahhoz méltó, hordós érlelésű Sárhegy Olaszrizling Barrique borral! Egészségetekre! Jó szurkolást kívánunk!