Nagyon sok olyan cikk található a neten, hogy mit igyál Karácsonykor, milyen bort válassz az ünnepi asztal ételei mellé vagy majd pár nappal később az újévi malachoz… na de mi van a többi ünneppel? Egy születésnappal, egy évfordulóval, egy sikeres vizsga utáni bulival vagy akár csak egy hosszú munkahét végének spontán megünneplésével? És ha valakinek ajándékba vinnénk bort? Nekünk ezekre is van ötletünk!

A Dubicz minőségi borai nem csak a hétköznapokra, de bármely jeles alkalomra kiválóak lehetnek. Legyen szó családi eseményről, céges ünneplésről vagy egy-egy meghitt ünnepi pillanatról, biztosan találunk az aktuális pillanat fontosságához tökéletesen passzoló bort, mellyel öröm lesz koccintani.

Esküvő, házassági évforduló, gyermekáldás, kerek születésnap, illetve valamennyi nagy pillanat és emlékezetes koccintás nélkülözhetetlen társa a buborék - és ha buborék, akkor Dubicz Zsizsi, a gyümölcsös, a tavasz teljes illatáradatát felvonultató muscat lunelből készült gyöngyözőbor, melyet a pezsgés tesz igazán üdévé és izgalmassá. Hamisítatlan zsizsgés buborékba zárva, hogy az emlékek tényleg felejthetetlenek legyenek és örökké tartsanak. Kóstoltad már?

Az édes életet ünneplőknek és az édes ízeket kedvelőknek igazi különlegesség lehet egy-egy fontos momentumhoz a 1014 Tramini, mely illatában fűszeres, gyümölcsös, ízében pedig az érett szőlő köszön vissza, amelyet a 60 g/l maradékcukor tesz igazán csábítóvá. Desszertek, édességek, fagylaltok mellé vagy ajándékba is remek választás lehet, garantáltan megédesít minden percet - akkor is érdemes kipróbálni, ha alapvetően inkább a száraz borokat szeretitek.

Könnyed, laza, bulizós ünnepléshez, sikeres vizsga után vagy egy nyári baráti összejövetel fontos bejelentéséhez - nem csak fiataloknak - ajánljuk a Kékfrankos rosé-t, mely piros gyümölcsöket idéző illatával, üde szénsavaival igazan frissítően hat bármilyen alkalom esetén. Emeljük magasba a boros poharat vagy készítsünk egy buborékoktól ropogó fröccsöt és egy koccintással osszuk meg sikereinket, fontos pillanatainkat barátainkkal, családunkkal, egymással.

A különleges alkalmak ideális kísérői lehetnek exkluzív, egyedi borkülönlegességeink is, melyek a legjobb évjárat legkülönlegesebb tételeiből készülnek, hogy olyan egyedülálló élményt nyújtsanak, amire sokáig emlékezni fogunk. Komoly, érett borfogyasztóknak bármilyen jeles eseményre, fontosabb céges mérföldkövek elérése mellé, igazán romantikus pillanatokhoz vagy nagy családi események kísérőjeként válasszunk a Dubicz prémium, fahordós érlelésű, a Mátra egyik legkiválóbb dűlőjéből szelektált borai közül; az elegáns, szalmasárga Sárhegy Olaszrizlinget vagy az intenzív étcsokoládé ízű, illatában szedres-vaníliás Sárhegy Kékfrankost.

Bármit és bárkivel is ünneplünk, válasszunk az aktuális alkalomhoz és a hangulatunkhoz illő borokat - megújult webshopunkban most kedvező áron juthattok hozzá különlegességeinkhez, amik akár nagyobb tételben vagy bag-in-box kiszerelésben is megvásárolhatók.