Viszlát, 2021!

 

Évet összegezni sokféleképpen lehet, de mi most nem szeretnénk túlbonyolítani a dolgot, ezért a javaslatunk a következő: huppanjatok le a kanapéra, bontsatok fel egy palack Dubiczot, gondoljátok át, milyen volt ez az év és és koccintsatok arra, hogy vége - ehhez ajánlunk most többféle, isteni bort.

Mondhatnánk azt is, hogy viszlát 2020 és 2021! Mintha egybe olvadt volna ez a két év, mintha megállt volna az idő valahol tavaly márciusban, mégis egy szempillantás alatt eltelt az egész. Nagyon sok minden történt és történhetett volna, de egy dolog biztos; ebben az állandóan változó, kicsit furcsa világban, ebben a szabályokkal teli időszakban talán megtanultunk a jelenben lenni és értékelni a jó dolgokat - és persze a jó borokat is! 

Amikor a buliban már mindenki az asztalon táncol… 

Akiknek pont olyan az év vége, mint amilyen az egész év volt, akik egyfolytában pörögtek, meg sem álltak, pezsegtek, zsizsegtek, annak egyértelműen buborékra van szüksége! Ha pedig buborék, akkor Dubicz Zsizsi, aminél üdébb, gyümölcsösebb, “tavasz váróbb” gyöngyöző bort el sem tudunk képzelni - csak, hogy jövőre is felszálljunk és tovább pörögjünk azon a bizonyos mókuskeréken.

Amikor minden összejön…

Akik sikert sikerre halmoztak idén, akik bebizonyították, hogy nincs lehetetlen, akik akkor is talpon maradtak, amikor mindenki földre huppant - nekik, a hegycsúcson állóknak mi mást is ajánlhatnánk, mint a Sárhegy Kékfrankost, mely nem csupán az egyik legkiválóbb borunk, de izgalmas, étcsokis ízével és vaníliás szedres illatával egy perc alatt segít abban, hogy 2022 elé is hasonló lelkesedéssel nézzünk.

Amikor az operatív törzs is úgy akarja…

Ha valakinek idén a négy fal jelentette a világot, ha sokat volt karanténban, ha már nagyon unja a home office-t és bármit csinálna, csak történjen már valami - persze ha az operatív törzs is úgy akarja - a Mátra Irsai Olivérrel kinyílhat a világ, megszépülhet minden és ha nem figyelünk, könnyen lecsúszhat az egész palack… de hát mikor ne igyunk, ha nem év végén? 😉

Amikor még a családi vacsi is jól sikerül…

Vannak azok az időszakok, amikor minden összejön, amikor semmi sem számít, amikor semmi sem romolhat el… azoknak, akiknek ilyen évük volt vagy legalábbis voltak ilyen pillanataik és akik valami különlegesre vágynak, azoknak ajánljuk a 1014 Muscat Ottonel-t, hogy egy jól sikerült családi vacsi után ezzel koccintsanak az óévre. 

Amikor nagyon húznál egy jokert…

Azoknak, akiknek elegük van mindenből, mégis optimisták, akiknek idén nem volt szerencséjük, de hisznek benne, akik mernek kockáztatni, bíznak abban, hogy minden jobb lesz és ezért hajlandóak is tenni… azok bontsanak fel egy palack 1014 Cabernet Sauvignon Rosé-t és engedjék, hogy elcsábítsa őket; élvezzék ki a málna, a cseresznye és a meggy zamatát és adják át magukat a tökéletes rosé élménynek. 

Bármilyen is volt ez az év, emlékezzünk a sok jóra, a finomabbnál finomabb borokra és a közös élményekre, programokra, a családdal és barátokkal eltöltött szuper pillanatokra. 

A Dubicz egész csapata nevében kívánunk Nektek sikerekben, borban és főleg egészségben gazdag Új Évet! 🎉