Ahogy a személyiségedre legjellemzőbb dolgokat, úgy a borfogyasztási szokásaidat is meg lehet mondani csillagjegyed alapján. Tudd meg, milyen bor illik hozzád!

Kos – Chardonnay

Ha kos vagy, jellemző rád, hogy vidám és bátor vagy. Szeretsz bulizni és új dolgokat kipróbálni. Az ilyen személyiségű emberek imádják a chardonnay-t, válaszd te is ezt a finom fajtát.

Bika – Pinot Noir

A bikáknak kiváló ízlése van, és szeretik a jó minőségű dolgokat. Egy burgundi borral nem lőhetnek mellé a bikák, például egy csodás Pinot Noir-ral.

Ikrek – Rizling

Az ikrekre jellemző, hogy lázba hozzák őket az egyszerre édes és savanyú dolgok. A rizling épp ilyen: kissé kettős, mégis tökéletes. Mindegy, hogy száraz, vagy édes, a rizling savai és citrusos jegyei bármikor remek választás az ikrek számára.

Rák – Rioja

A rák jegyűek azonnal visszahúzódnának a páncéljukba, amikor vita kezd kialakulni. Akaratosak, vezető szelleműek, és tökéletesen kiegészíti személyiségüket egy Rioja bor. Épp olyan erőteljes, mint a rák csillagjegyűek.

Oroszlán – Cabernet Sauvignon

Alig várják, hogy rivaldafénybe kerüljenek, romantikusak, elszántak, és bármikor feldobja a hangulatukat egy Cabernet Sauvignon. Ez a bor pont úgy vonzza magára a figyelmet, mint az oroszlánok.

Szűz – Sauvignon Blanc

A szüzek mindenben elsők akarnak lenni, tudatosak, magabiztosak, és bármikor lehet rájuk számítani. Az ilyen személyiségű emberek nem lőnek mellé a Sauvignon Blanc-kal, amely épp úgy megfűszerezi az ő életüket, mint ahogy ők másokét.

dubicz borok, dubicz borászat

Mérleg – Fehér habzóbor

A mérlegek imádják az egyensúlyt, és szeretnek másokkal együtt dolgozni. Bár a csoportos események miatt kicsit izgulnak, mindig hamar belelendülnek, és pont a habzóbor áll hozzájuk a legközelebb, ami egy igazán ünnepi ital.

Skorpió – Syrah

A skorpiók nem szeretik vesztegetni az idejüket. Gyorsan belevágnak mindenbe, motiváltak, és olyan temperamentumosak és különlegesej, mint egy jó Syrah bor.

Nyilas – Malbec

Ahogy a skorpiók, a nyilasok is önfejűek és kissé éles a nyelvük. Nagyon jó gondolkodók, és egy Malbec mellett még könnyebben megy a gondolkodás, és azonnal megkedveli minden nyilas ezt a finomságot.

Bak – Jégbor

A bakok mindig dicsőségre vágynak, és dolgoznak ezért. Szeretik a tökéletességet, és ha valami nem száz százalékos nekik, változtatnak. Egy pohár jégbor tökéletesen jellemzi őket: különleges és megbízható.

Vízöntő – Irsai Olivér

Nagyon innovatív és intuitív személyiségek a vízöntők, és könnyen elengedik magukat. Szeretik az egyensúlyt és fontos számukra a jó környezet. Egy jó Irsai Olivért bármikor szívesen fogyasztanak.

Halak – Rozé borok

A halak nagyon érzelmesek, érzékenyek, és művészi hajlamaik vannak. Egy gyönyörű színű rozé bortól teljesen el vannak varázsolva, és egy gyümölcsös rozé bármikor tökéletessé teszi a napjukat.