2024. november 15.
Sauvignon Blanc
A sauvignon blanc a nyolcadik legelterjedtebb borszőlőfajta. A belőle készülő nedűt pedig a tavasz borának is nevezik, amivel most ideje […]
Tovább olvasom2024. november 15.
A sauvignon blanc a nyolcadik legelterjedtebb borszőlőfajta. A belőle készülő nedűt pedig a tavasz borának is nevezik, amivel most ideje […]
Tovább olvasom2024. november 8.
Ha illatos fehérbor, akkor már rá is vágod, hogy Irsai Olivér? Ezzel nem vagy egyedül: ez a Dubicz Borászat egyik […]
Tovább olvasom2024. november 4.
Szeretnéd meglepni a barátaidat egy őszi borkóstoló estével? Ne izgulj, mi is segítünk, méghozzá négy kérdéssel és válasszal, illetve egyik […]
Tovább olvasom2024. október 27.
A halloween buli és a tökfaragás idén sem maradhat el, szóval ideje kreatívra venni a figurát, és a saját tökcsapoddal […]
Tovább olvasom2024. október 23.
Négy íncsiklandó őszi finomság következik, amelyekben a közös, hogy alap hozzávalójuk a bor. Ősszel minden a szőlőről és a borról […]
Tovább olvasom2024. október 10.
Találd meg a személyiségedhez legjobban passzoló bort, segítünk benne! Könnyű azt gondolni, hogy egy-egy bor kiválasztása pusztán ízlés kérdése, de […]
Tovább olvasom2024. október 4.
Kortyoljuk, szeretjük, de vajon mennyit tudunk róla? Ideje, hogy kicsit bemutassuk sokunk egyik kedvenc szüreti italát, a mustot. Szüret után […]
Tovább olvasom2024. szeptember 27.
2024-ben minden eddiginél korábban érkezett el a szüret: lássuk, milyen lett a termés, a szőlő minősége, és persze, hogy mi […]
Tovább olvasom2024. szeptember 20.
Ahogy a neve is mutatja, ősszel „leszüreteljük” az éves munka gyümölcsét: érdemes az ehhez az időszakhoz kapcsolódó szokásokkal és hagyományokkal […]
Tovább olvasom2024. szeptember 12.
Négy borunk és mi magunk, vagyis a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok is fontos és rangos elismerésekkel gazdagodott idén nyáron, lássuk […]
Tovább olvasom