2021. május 25.
Feldolgozni a múlt traumáit
Nem lepődtünk meg Wolf Alexandra kedvenc könyvén, hiszen belegondolva a palackozás vezetését is hasonlóan kezdte: munkába állásakor alaposan megismerte az […]
Tovább olvasom2021. május 25.
Nem lepődtünk meg Wolf Alexandra kedvenc könyvén, hiszen belegondolva a palackozás vezetését is hasonlóan kezdte: munkába állásakor alaposan megismerte az […]
Tovább olvasomNem túlzás azt állítani, hogy Barta Bianka irodavezetőként mindent tud a Dubiczban történtekről, közben pedig mindent kézben is tart, intéz. […]
Tovább olvasom2021. május 21.
Jogos lehet a kérdés, hogy miért is kell különbséget tenni évszakok között, amikor borról van szó. Miért nem mindig azt […]
Tovább olvasomPezseg, habzik, gyöngyözik, zsizseg, szénsavas, lehet vele koccintani, frissít, alkoholos, ugyanúgy passzol egy könnyed nyáresti piknikhez, mint az ünnepi asztalhoz, […]
Tovább olvasomIsmerős, amikor valaki vendégségbe jön hozzád, letesz egy palack bort az asztalra azzal a megjegyzéssel, hogy ez bizony nagyon finom, […]
Tovább olvasom2021. március 30.
A Dubicz Borászat ás Szőlőbirtok borásza, Barta Tamás igazán különleges és mély műveket választ, ha elszökik kicsit a szőlőből és […]
Tovább olvasom2021. március 19.
2021-ben a Dubicz csapata kedvenc könyveivel buzdít olvasásra, egymásnak is bevallva, hogy mik a legmeghatározóbb művek életünkben. Márciusban Krizsai József, […]
Tovább olvasom2021. február 23.
A világ borfogyasztása Bár a szokások országonként eltérőek, a statisztikák alapján a világ borfogyasztása jelentősen hullámzik az ezredforduló óta: a […]
Tovább olvasom2021. február 19.
Nálatok marad félig elfogyasztott boros palack? Sokan vannak, akik a kérdésre összekacsintva megjegyzik, hogy esélytelen: ami kinyílik, az elfogy. De […]
Tovább olvasom2021. február 16.
Új, könyvajánló sorozatunkban a Dubicz Borászat csapata mutatja be kedvenc olvasmányait. Dunai Detti után édesanyja, Dunai Ági is elmesélte, melyik […]
Tovább olvasom