A társaság középpontja

Ha te vagy a társaságban az, aki állandóan szerepel, folyton mehetnéke van, és imádsz sok emberrel körülvéve lenni, programokat szervezni, ráadásul a barátaid is imádják, ha minden eseményen ott vagy, nyugodtan nevezhetünk a társaság középpontjának. Az ilyen állandóan izgő-mozgó emberek nagy kedvence a száraz, fehér bor. Egy könnyed ital még jobban feldobja a kedvedet, és remekül passzol varázslatos személyiségedhez.

A művészlélek

Mindegy, hogy zene, festészet, szobrászat, vagy tánc, a művészet a te igazi önkifejezési formád. Nem kell messzire menned egy kis kreativitásért, hiszen odavagy az ilyesmiért. Az sem baj, ha nincsenek körülötted folyton sokan, egyedül is elvagy, akár még azt is remek programnak tartod, ha a tájat nézegeted, vagy elvonulsz egy jó könyvvel vagy művészfilmmel. Válassz magadnak egy finom vörös bort. Minél szárazabb, annál jobb. Hidd el, imádni fogod!

A romantikus

Ha azt hallod: bor, azonnal egy képeslapra illő francia táj jut eszedbe, és még mindig egy kicsit hiszel a tündérmesékben is, igazi romantikus lélek vagy. Ha elvarázsolnak a lányregények, és imádsz álmodozni, a zenében is a könnyed, szerelmes dallamokat szereted, biztosan nem lősz mellé, ha egy finom, gyümölcsös rozét rendelsz magadnak. Kóstold meg, és élvezd, ahogy elvarázsol a finom bor.

<< Tényleg egészséges! Ezek a bor egészségügyi pozitív hatásai >>