Itt a nyár, a kerti partik, házibulik, vízparti összejövetelek, nyaralások főszezonja. Csoda hát, ha egymást érik az olyan helyzetek, amikor egy üveg bor nem elég, vagy nem praktikus a palackos kiszerelést szállítani? Ezekben a helyzetekben, és még oly sok más szituban megoldás lehet egy Bag-In-Box - nem véletlen, hogy ez lehet a nyár egyik slágere!

Veled is megtörtént már, hogy nem volt elég egy-két üveg bor egy kellemes nyárestén a barátokkal, vagy nem volt elég helyed az üvegeknek a hűtőben? Naná, hogy ilyenkor nem az a megoldás, hogy elég kevesebb bor is, erről szó sem lehet. Érdemes megismerni inkább egy praktikus megoldást, a Bag-In-Boxokat, az ilyen és ehhez hasonló élethelyzetek megoldására.

Mi az a bag-in-box technológia?

A bag-in-box csomagolási technológia lényege, hogy a bort nem üvegbe, hanem egy speciális csappal ellátott kis zsákba töltik, amit egy dobozba is betesznek. A doboz azért kell, mert ezen szerepelnek az összetevők és más fontos infók, de ha nagyon kevés a hely, például utazásnál, akkor a papírdobozt ki is dobhatod a szelektív kukába, a zsák anélkül is elég masszív és simán megőrzi a bor minőségét - akár több mint két hétig is!

5 ok, amiért szuper döntés egy Bag-In-Box

1.Gazdaságos - Három litert tartalmaz a doboz, így 4 üveg bor fér bele! Így nemcsak abban lehetsz biztos, hogy minden barátodnak jut belőle a kerti partin, hanem abban is, hogy egy BIB vásárlásával pénztárcabarát döntést hoztál.

Tipp: ha még gazdaságosabban szeretnéd beszerezni kedvenc Dubicz boraidat, akkor Party csomagunkat ajánljuk, amiben nem is egy, hanem mindjárt három Bag-In-Box is benne van! Ha ezt beszerzed, jöhet a házibuli, a kerti parti, a piknik, a családi összejövetel. Vagy akár ezek így sorjában!

2. Tovább megőrzi a bor frissességét - Egy BIB a speciális csapnak köszönhetően jobban zár, mint a palack, így a bor két hétig, vagy egy kicsit tovább is eláll benne.

3. Praktikus méret - Nagy bulit rendeznél, de kicsi a hűtőd, és nem fér el benne négy palack egymás mellett? Akkor csak tedd be a kedvenc borodat Bag-In-Box formátumban, forgasd el vízszintesen, tekerd meg a csapot, hogy lefelé mutasson, és már kész is a saját, házi borcsapod! És a legjobb benne, hogy csak akkora helyet foglal el, mint két tejesdoboz.

Dobd fel a bulit egy újdonsággal

Nálunk, itt a Dubicznál eddig hat Bag-In-Boxból tudtatok válogatni, de most büszkén jelentjük be legújabb finomságunkat, a hetedik BIB-t, a Mátra Chardonnay bag-in-box verzióját. Akár egy spontán összejövetel, egy könnyed beszélgetés, akár egy nyáresti vacsora mellé passzintod, a társaság imádni fogja, és persze Te is!

4. Nyaraláshoz ideális - Nincs többé törött üveg a kocsiban vagy buszban, és hajózáshoz is sokkal praktikusabb, mintha üvegeket vinnél magaddal.

5. Mindenki megtalálja a kedvencét - Akár a vörös, akár a rosé, akár a fehérborok rajongója vagy, biztos, hogy a Dubicz borok széles Bag-in-Box kínálatából megtalálod a kedvencedet!

Te mire vágysz a következő nyárestén? Épp csak megalapoznád az este hangulatát egy kellemes Sauvignon Blanc-nal, az önfeledt pillanatokhoz, nagy nevetésekhez keresel egy élettel teli rozét, vagy egy ízletes vacsora mellé egy finom vöröset? A választás a Tied, ahogy az idei nyár is! Boraink pedig most is Veled lesznek a legszuperebb pillanatokban.