Hírességek, akiknek saját boruk vagy borászatuk van

Hírességek, akiknek saját boruk vagy borászatuk van

A bor előkelő finomság, persze, hogy a sztárok is szívesen hódolnak neki. Sőt, vannak olyan hírességek, akik akkora rajongói ezeknek a szőlőből készült remekműveknek, hogy mára saját borászatuk is van. 

Brad Pitt és Angelina Jolie – Château Mirava, Dél-Franciaország

A színész és a színésznő imádják a borokat, főleg a sajátjukat, melyet 60 hektáros Provance-i birtokukon termelt szőlőből készítenek. Sőt, jól is csinálják, mivel már két díjat is bezsebeltek érte.

Forrás: miraval-provence.com[/caption]

Sting és Trudie Styler – Il Palagio, Olaszország

Az énekes és felesége organikus borokat készít a gyönyörű olasz vidéken. Egy nagy villájuk is van a borászatban, így nem meglepő, hogy szeretnek sok időt eltölteni ott. Méhészkednek és olívát is termesztenek a közel 350 hektáros, Il Palagio nevű birtokon, boraikat pedig gyakran Sting zenéiről nevezik el.

Forrás: sting.wine/en[/caption]

Francis Ford Coppola – Francis Ford Coppola Winery, Kalifornia

A Keresztapa rendezőjének több mint negyvenféle bora van, 40 hektáros szőlészete pedig nagyon híres. Lányáról, Sofiáról is elnevezett egy bort, hogy kifejezze iránta érzett szeretetét.

 

Francis Ford Coppola Winery (@coppolawine) által megosztott bejegyzés,

David és Victoria Beckham – Napa Valley, Kalifornia

A brit sztárpár akkor lett igazi borimádó, mikor a futballista férj madridi szerződése idején Spanyolországban éltek. Az ott szerezett élmények nyomán döntöttek úgy, hogy saját borászatot szeretnének. David felesége 34. születésnapjára vásárolta meg a birtokot, ahová a mai napig nagyon szívesen járnak kikapcsolódni is.

Forrás: thedrinksbusiness.com[/caption]

Drew Barrymore – Barrymore Wines A színésznő nagyon büszke arra a Pinot Grigio nevű borra, amit ő maga kreált. Egy ismert amerikai borászattal fogott össze, hogy elkészítsék neki és családjának ezt a nedűt.

 

Barrymore Wines (@barrymorewines) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép forrása: sting.wine/en

DÍJAK

Hazai és nemzetközi elismerések a boros szakma részéről.

BORKÓSTOLÓ

A jó bor illata virágokéra, növényekére, gyümölcsökére, fűszerekére, olykor ásványokéra emlékeztet. Ha túl vagyunk a látvány és az illat élvezetén, elérkeztünk a kóstolás utolsó szakaszához, az ízleléshez.

WEBSHOP

Megrendelhető, vásárolható boraink: Mátra, 1014 Prémium, Top Prémium

ESEMÉNYEK

Találkozzon országszerte a Dubicz legjobb boraival!

BLOG

Bejegyzések.

HÍRLEVÉL

Első kézből újdonságainkról, eseményeinkről és akcióinkról.

Dubicz Borászat és szőlőbirtok

H-3200 Gyöngyös, Koháry út 4.

Telefon: +36 37 301 015
Fax: +36 37 301 693
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2020 Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

  

Üres Kosár
teszt

Elmúltál már 18 éves?

A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok elkötelezett a kulturált italfogyasztás mellett. Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.