2020. február 20.
Milyen halhoz milyen bort válasszunk?
Amikor hal kerül a tányérra, általában a könnyed, száraz fehérborok közül választunk mellé kísérőt. Pedig a halételek esetében – akárcsak […]
Tovább olvasom2020. február 20.
Amikor hal kerül a tányérra, általában a könnyed, száraz fehérborok közül választunk mellé kísérőt. Pedig a halételek esetében – akárcsak […]
Tovább olvasomTengeren túlról sorozatunk előző részeiben négy, az egyenlítőtől délre található ország, vagyis Chile, Ausztrália, Új-Zéland, valamint Dél-Afrika borászatával és boraival […]
Tovább olvasom2020. február 17.
Legyen szó szombat esti baráti összejövetelről, családi ebédről, évfordulós vacsoráról vagy csak egy könnyed iszogatásról a csajokkal/haverokkal, jó tudni, meddig […]
Tovább olvasom2020. február 6.
A szerelmesek napja sok mindenről szólhat. Alapesteben a mindent elsöprő vágyról, a rózsaszín ködről, az örök hűségről, a töretlen harmóniáról, […]
Tovább olvasom2020. február 4.
Talán semmi sem határozza meg jobban egy bor karakterét – természetesen az adott szőlőfajta vagy szőlőfajták sajátosságain kívül -, mint […]
Tovább olvasomA fűszerek világa legalább olyan izgalmas, mint a boroké, ha pedig összepárosítjuk őket, még izgalmasabbá válnak. Az illatos fűszerek csodákra […]
Tovább olvasomFiala Borcsa a wmn.hu népszerű internetes magazin főszerkesztője, ismert újságíró és blogger. Két szenvedélye van: az írás és a főzés. […]
Tovább olvasomKorábban már kalandoztunk az erősített borok világában, vagyis megtudhattuk, hogy pontosan mit is jelent maga a kifejezés, illetve hogyan is […]
Tovább olvasom2020. január 27.
2018-hoz hasonlóan 2019 sem múlt el eseménytelenül a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok háza táján. Büszkén vonunk mérleget az elköszönő esztendőből, […]
Tovább olvasom2020. január 18.
Az éttermi borrendelés – akármilyen meglepő – sokak számára ez kiemelten nagy stresszfaktort jelent, különösen, ha nincs szakértő borfogyasztó a […]
Tovább olvasom